syndernas förlåtelse..

inte för att detta kanske är det. Tror inte ens jag vet vad det innebär man det lät lite nere och det kanske passar nu.
Kanske lite smaklöst att skriva detta på blogg men jag känner att jag måste skriva av mig någonstans. Ta det lungt.Det blir inte typiskt EMO brev. Okej? Okej här kommer det.

Min mormor är död...

Fick reda på det idag. Helt i chock och helt borta. Stod och lagade mat när beskedet kom. MIn morbror hittade henne i sängen och hon hade bara helt enkelt somnat in.
Somnat in?
Jo det låter ju det. Jag har haft tankar att jag kanske inte vaknar igen på morgonen när jag går och lägger mig på kvällen. Och tänk att detta faktum hände min mormor.
Hon somnade in..
Det konstiga är att jag grät i början men det är borta nu. Kan inte gråta mer. Ska jag känna skuld? Nej tror inte det. Tror inte att mormor hade velat det. För att citerar Lars Winnerbäck:
"En guldfisk har vad jag har hört ett minne på 5 sec ungifär- det har inte människan. Vi har ett fantastiskt minne, men det kan tyckas ganska meningslöst om vi ältar det istället för att bara låta det vara"

Jag tror Lars har rätt. Det blir nog lättare att acceptera och att gå vidare och man slutar älta.
Eller?
 Orkar inte direkt skriva mer nu.
Kärlek till alla!!

Dagens Citat: "Livet är en ensamgrej. Allting har ett slut. Påsklovet har ett slut. Sommaren , en bra film har ett slut. Och när det är över är du ensam igen."

ÅSA!

Jag är hemma hos ÅSA! Vi kollar på Eddie Izzard!
Vi har jättekul!

Kärlek till alla!

Dagens Citat: Think not of the sky as spotted with clouds, but partly sunny"/ William Shakespear


En god gärning

Jag hade brottom hem härom dagen och skulle bara snabbt in på Hemköp och köpa mig en glass (eftersom det var/är så fint väder). Till min nästan förvåning så var det extrema långa köer och alla skulle tydligen också handla mycket. Men jag valde den kön jag gav en bedömning om att denna skulle gå fortast. ICKE! Jag står trea i kön och helt utan förvarning så kommer en tant som stod i kön brevid och ställer sig framför personen som var framför mig. Kvinnan som stog framför mig gav mig en blick som jag tror menade -Ja vissa vet nog inte hur man ska bete sig.

Detta gjorde mig lite irriterad eftersom jag redan hade brottom så tyckte jag att det var lite orättvist. Men vi gjorde inget åt saken. Men sedan när det skulle vara kvinnans tur att lägga upp vänder hon sig till mig och säger att jag kan få gå före eftersom jag bara hade en glass att betala. Jag tackade och bockade mig för att visa min tacksamhet. När jag sedan skulle få betala så skulle dom ju självklart byta kassör. Men på något sätt så gjorde detta inte mig så mycket även fast jag hade brottom. Jag var på något sätt lite glad. Tack vare denna goda gärning. Denna gärnin som innebar att låt mig gå före.

Detta fick mig att tänka på vägen hem. Om vi alla gjorde detta någon gång om dagen. Höll upp dörren, tackade ifall någon gjorde nått vänligt eller helt enkelt bara log så kanske människor skulle uppsakatta dagen lite mer. Det tar ju inte så lång tid iallfall. Jag ska börja med det. Eftersom det fick mig att må bra så kanske det får någon annan att bli det.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "...So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you. Forever. You and me... every day."

okända människor blir mina vänner

Jaha fest igen hemma här i lilla bellmansplan. Intressant? Nej egentligen inte! Det är inte ens jag ELLER Christian som "håller" i den utan Christians kompis Simon (tror jag nog att det var). Så massa människor kom som jag inte har någon aning om vilka dom är men jag vet att dom går på St.Eskil för jag typ ser dom varje dag. Men fatta werde att ha dom här. Känner dom inte och ser dom varje dag och dom ser mitt rum MIN lägenhet. Men allt vart bra när vi persenterade oss för varandra och bestämde att nu känner vi varnadra och kan heja på varnadra i skolan . Så då känns ju allt mycket bättre(ironi)!! Men det är helt okej förutom att det är samma visa varje gång. Okända människor, dålig musik, massa ölburkar hit och dit,kladd och fulla människor. Tills dom drar sent på natten och då kan man gå och lägga sig och ha en av sina konstiga drömmar tills man vaknar och kollar ut i vardagsrummet och ser......ALLT SKRÄP!!!! Hur kan man skräpa ner så mycket på EN kväll?? Öl bukar överallt glas,chips på golvet och ja jag vet inte vad. Kan vara rätt störande. Men jag lever med det. Har man en äldre bror så är det väl sånt man får leva med, eller? Det ingår väl i priset. fast nu känner jag mig lite trött. Seg och lat. Vill väl inte direkt sova men kanske tyst med musik och på med tv:n och kolla på någon gammal film från 1987 och kännar nostalgin flöda(Dock var jag inte född då men jag tror nog att ni fattar vad jag menar???)

Jag tror att det bästa som finns är när man är lite småsjuk,bäddar ner sig i soffan men varm choklad och nått mer mumsigt och slår på en riktig disney klassiker!! Finns det nått bättre? Nej det kan det inte göra. Att slippa tänka på allt skit och bara leva i nuet men filmen och chokladen. Fantastiskt. Vill ha det nu!!

Nej nu ska jag väl gå och vara lite social mot folket. Kanske skriver lite imorgon om städningen. Inte för att det är så kul kanske att läsa om men endå kan vara kul och nördigt att ha skrivit det.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "Johnny Depp och jag borde spela in en film. Fast han är ju lite äldre än mig så han kan ju spela min pappa som våldtar mig" /ELIN!!!!
image15


Having been fucked is no excuse for being fucked up

Jag vet inte varför men Kimya Dawsons texter är så roliga och sanna. Hon får mig att må bra. Tror jag iallfall. Jag ler iallfall när jag lyssnar på henne och det måste väl betyda att jag gilalr henne eller? Jo jag tror det.

Farmor fyller 80 år idag!! GRATTIS! Det är ju dig som jag gillar av släkten. Ska åka och fira henne efter skolan. Eller nja jag ska egentligen ha friendsmöte fram till 16.00 men va fan farmor fyller!! Det går faktiskt före allt. Jag ska spela en låt på gitarren för henne. Då blir hon nog glad. Hoppas jag!

Jag undrar varför jag inte kan bli kär- okej det där lär extremt nördigt men endå. Jag är 17 år och har ALDRIG varit kär. Jag tycker att vid 17 års ålder borde man iallfall haft en kärlek. Men nje Channette du är inte som alla andra. Vid 17 års ålder borde man ju också iallfall varit full mins 5 gånger. Men nej! Det har jag inte varit. Har inte ens varit full en enda gång fast jag har 3 äldre bröder och alla dom har varit fulla flera gånger och det ser ju så roligt ut. Så varför Channette har inte du det? Bra fråga. Jag är nog inte som alla andra. Inte om man ska kolla på "mallen". Vad man ska ha gjort och inte gjort. Endå är jag rätt stolt över att jag kan hålla mig från allt. Att jag kan säga nej till en cigg även fast jag bor med en stor rökare. Att jag kan säga nej till alkohol fast jag vet hur kul man har när man är full. Att jag vågar säga nej till droger fast jag ser det runt mig på tv och annat. Jag är nog stolt om jag tänker efter. Visst finns det  vissa som anser att man missar sin ungdom om jag inte dricker och röker men så känner inte jag. Jag har nått att se fram emot när jag blir äldre. Nått att sträva efter. Även om jag inte vet än ifall jag en endå gång tänker bli full. Så vet jag att jag har nått att göra när jag blir äldre som jag aldrig annars har gjort. Det är nog så med allt. Kärleken ,kariären och livet. Att ha nått att sträva efter. Det är nog så det är. Jag är inte som alla andra och om man tänke efter så är nog ingen som alla andra. Den där "mallen" man ska följa. Dom oskriva reglerna. Alla är sig sjävla. Vilket i sig värkar HELT logiskt. Vilket i sig låter rätt bra om man bara tänker efter. Jag bryr mig inte om mina vänner som dricker. Jag har bara nått att skratta åt när dom väl gör bort sig och sedan påminna dom dagen efter. Fast inte på ett elakt sätt. Nej- på ett vänligt sätt tycker jag nog. Mina vänner får göra PRECIS vad dom vill bara dom låter mig göra vad jag vill. Vilket dom gör. Älskar er för det!
Kärlek till alla!

Dagens Citat: "Hade du en relation med en apa?"

22.32

är klockan och min tanke är...att ha en sten i skon. Hur kommer den dit? That's a good question. Det jag menar är att man går och så känner man nåt som gör ont i skon och så är det en sten men oftast är man för lat för att ta bort den. Så man går runt med den tills man tar av sig skorna och då har man glömt stenen fast det gjorde ont. Sen när man går ut igen så är stenen kvar och då gör det ont igen och sen försvinner det. Är riktig smärta så? Att man tänker på nått sorligt. Kanske död eller att det inte finns någon frukt hemma. Sen glömmer man det. Och sen är det något som påminner oss igen och då kommer smärtan. Minnet suger ibland. Man kan ha så många fina stunder men dom blandas alltid ut med dom dåliga. På så sätt så ältar man ju i evigheter. Eller?

Jag borde inte tänka så mycket som gör. Det är inte bra för mig. Blir bara så konstig då. Speciellt om jag tänker på rosa elefanter.
Jag vill ha någon att krama!


Hatar 42.
Hur kunde han mörda en liten flicka och en annan. Vad är det som gör att man dödar någon. Visst kan man vilja "Se någon död" men man gör det aldrig till verkliget. Det är ju bara sjukt. Förvisso kan det vara så att dom är sjuka men kom igen. Något mänskligt borde dom ha kvar i kroppen.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "For some time passes slowly; an hour can seem an eternity. For others, there's never enough."

take the bus

Okej, det jag ska berätta nu är inte pinsamt mer att jag hade en liten blond stund (inte för att det är nått fel på blonda men ja, ni vet). Jag skulle åka buss till mamma en gång och hon bor i Myrtorp och jag på Bellmansplan. Jag tänker,  ja, det är väl bara att ta 12 ner på stan och sen 2 till mamma. Krongligt men endå. Kan vara skönt att åka buss ibland. En anledning till att sitta och lyssna på musik och skita i alla andra. Ibland brukar jag till och med låtssas som om att jag lyssnar på musik och se om andra på bussen säger nått om mig och det brukar hända. Dom brukar nämna min poncho vilket är lite kul. Men sen så skulle jag kolla i busslistan en gång och skulle åka än en gång till mamma och då slår det mig!!Man kan ju ta 12 direkt till mamma och åka genom Fröslunda istället för ner till stan. HUR SMART ÄR MAN??? alltså jag borde få pris för min svaga stund.

Just nu är jag lite sjuk och sitter hemma hos mamma på golvet där datan befinner sig. Tv:n står på i bakgrunden med "101 celebrity slimdowns" eller nått liknande. Ja, ett helt onödigt program som folk som inte har nått liv kollar på(D.V.S jag och en ensam senil kvinna som inte har någon aning om vad det är hon kollar på) och fyller hjärnan med HELT onödig fakta om hur många kilo Whitney Huston gick ner 2003.Och för er som är intreserade är dom på plats nummer 7. Och nu vart det raklam. När det är reklam på 5:an hinner jag gå på toaletten och samt spela en hel låt på gitarren. Och på 3:an när dom säner Top Model så har dom en reklampaus efter 5 minuter och sen efter 10 minuter och sen efter 10 minuter. Jag menar hur mycket hinner ett program börja på 5 minuter?
Kärlek till alla!

Dagens Citat: "Products never want to be accociated whit bad guys-members of the Maffia or Hannibal Lecter"

Om du älskade mig...

Hur många gånger har vi inte hört frasen " om du värkligen älskade mig skulle du låta mig gå"??  Och jag har funderat mycket på den och kommit fram till att det är bullshit!!
Om man värkligen älskar någon borde man ju kämpa för att få denne också eller hur? Jag menar hur skulle annars filmer som Titanic, The Notebook och A Walk To Remember  slutat. OM dom hade låtit dom gå? VAA? Skulle ju inte varit bra!!!FÖr om man värkligen älskar någon och låter den gå är maan väl lite dum i knoppen eller?? Jo klart man är. SÅ till alla er därute. Släpp inte den ni älskar!!

Kärlek till alla!!

 Dagens citat: "Kärlek och förnuft står alltid i konflikt" 


dessa alla drömmar

jag tror att jag drömmer varje natt. Och jag kommer alltid ihåg dom sen när jag vaknar oavsett vad dom handlar om. Men vad är det som bestämmer vad det är vi ska drömma om? Är det alla saker som hänt under dagen som kockar ihop en sjuk dröm eller är det mitt undermedvetna som drömmer mina innersta drömmar. Oavsett hur sjuka dom är. Jag vet inte och jag vill veta.

Jag Är Desperat!


Kärlek Till Alla!

Dagen Citat: "I wish I could bubble wrap my heart in case I fall and break apart"

egentligen...

...borde jag inte sitta här.  Borde göra lite läxor och kanske gå ut nu när vi har så fint väder men det värkar som om att jag aldrig kommer till skott. Men fan vad bra jag kommer må om jag gjorde allt som jag egentligen borde göra. SÅ varför gör jag inte det? Lat?Trött?Lat?Lat?Lat? Ja, det är nog det. Men när man är jag och man går teater och hela dagen tar mycket energi(bortsett från idag men alla andra dagar) så tycker jag att man har rätt att vara trött. Det är en rätt som alla ungdommar har tycker jag nog. Men endå verkar det som om många inte tycker det. Alla stressar upp sig och alla tjatar och man blir irriterad och tjurig på folk. Men endå så verkar det vara enbart eleverna i sig som jagar upp sig. Lärare ger oss en uppgift, säger ett datum och om man inte har gjort den till då så säger dom bara att dom får in den innan kursen är avslutat. Men kolla vilken tur man har. Men visst kan jag förstå att det är så mycket skönare att kunna bocka av ett uppgift än att samla på sig ett antal som man sen sitter och göra på buffert-dagen till kl blir 17.00. Men jag är inte så motiverad just nu att göra saker som har väntats på att göra sen julas(!!!!!!!!!!)Sån är jag och andra är sånna som gör söker direkt. Sen finns det ju också dom som går svårare linjer som kanske IB eller Teknik eller natur. Dom kanske MÅSTE lämna in för att få ett bra och giltigt betyg. Vem vet? Jag går ju inte där och om sanningen ska fram så orkar jag inte heller bry mig. Mitt är mitt, deras är deras. Inte sant?

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did


Äntligen!

Blogg har inte funkat för mig i evigter(eller ja det kändes så)
Inte för att jag skriver varje dag men just när jag kände att jag ville skriva va mig så funkade det inte!


Jag VILL HA SOMMAR!! Jag har pratat med Elin på msn och facebook och det gör att jag bara saknar henne ännu mer! Jag vill ha henne är i Sverige! SÅ vi kan dränka varandra och så vi kan spela gitarr tillsammans och skratta åt "HÄMTA KALLT VATTEN!!!!!!!!!!" Komme ALDRIG glömma! Och Elin smart som hon är glömmer både nyckel OCH busskort! OCh FYI vi hade brottom! Så allt sket sig och bläääääää jag dog av skratt! Eller när vi skulle spela gitarr med varandra ÖVER TELEFON! Det var ju omöjligt!!  Minns du elin? Vi skulle öva på våran låt Good Riddance.eller ja det är ju inte vårna låt men vi skull visa upp den! fan vad kul vi hade!  TÄnka var vi ska göra i sommar! dock har jag teater hela sommarne men jag kommer alltid ha tid med DIG ELIN! Och vi ska bada och såklart så MÅSTE cajsa vara med!

Nej nu ska jag ränka bajsmatte och sova på lektionen sen hem och städa!OCh tvätta! Ett litet råd tll alla er där ute som bor med sina bröder: Bo inte med dom!
Kärlek till alla!

Dagens Citat: " It´s like the wind. I can´t see it but I can feel it!"

RSS 2.0