Lägenhetsvakt!

Ja som dom flesta vet så vaktar jag ju Gabbes lägenhet nu när hon promt skulle åka till London! alla som jag känner åker till London och jag har en teori! Världen vill mig nått illa!Jag tror att ni alla människor träffas en gång i veckan och har erat möte "vad-ska-vi-göra-för-att-driva-channette-till-vansinne-?" inte sant? Det gör ingenting om ni berättar. Jag har kommit på er.

På tal om ingenting så ska jag till våran "vackra" huvudstad på fredag. Jag ska kolla på nån föreställning( minns inte vad det heter) på kinateatern. Jimmy jobbar ju där och fixade biljetter. Det ska bli kul med en liten kulturell kväll(det rimma). Och på lördag blir det föreställning på St.Eskil. IB eleverna har föreställning och jag känner ju endel av dom smarta människorna så tänkte gå och kolla hur det blir!Ser fram emot det! ne jagär trött och detta tangentbort är jobbigt att skriva på så jag säger
Kärlek till alla

Dagens Citat: " Hjärtat har själ som huvudet inte kan förstå!"

Mysteriet på Greveholm

 Jaha det var ett tag sen jag skrev.Kom på det idag. Ja jag har iallfall blivit 17 år nu. Rätt soft.. Ett år till sen är man 18:) Inte för jag vet varför jag längtar. Kanske friheten man får. Nått jag vet jag måste göra är att dricka en öl. Har lovat pappa och Christian. Fast jag HATAR öl!

Jag firade min födelsedag rätt soft. Ingela, Gabbe, Filippa, Dannie och Anna kom till mig och vi kollade på film och Mysteriet på Greveholm:) Haha det var så kul^^ Fick benvärmare av Anna och assöta Nalle Puh böcker. Och så hade Dannie bakat världens coolaste tårta. Det bara skrek mig! Det var gul och grön!! Av mamma fick jag leggings och en nu mössa eller nja mer en basker:) Från favoritaffären INDISKA! Tror inte jag skulle kunna leva utan den affären! Och det kan nog dom flesta hålla med om! 

Jag har även upptäckt att jag äger på att baka Fransk chokaldkaka! MIn hemlighet som gör den så god är...Nej vänta..om jag berättar blir det ju ingen hemlighet!  Så ne ni får nog lov att smaka den för att förstå! Fast om man inte gillar choklad så ska man nog inte äta den.

Det blir Karaoke i helgen hemma hos Dannie! Och jag ska äga henne hårt på alla låtar! (inte för jag tror att jag kommer göra det men va fan får la lov att vara lite självsäker)
Så sen så åker Gabbe till London (den ungen) och jag flyttar hem till henne dom kommande 4 dagarna för att ta hand om Oscar och Smulan:) Det ska bli en utmaning! Eller engntligen inte men endå.

Ja ne nu orkar jag inte skriva mer!!

Fick ett LArs Winnerbäck ryck nyss och ska lyssna lite på han nu! Och tänka tillbaka på den dagen då jag träffade honom! KOmmer ALltid MInnas!!

Kärlek till alla!!
image7Älska den mannen!

Dagens Citat: " Sängen är för mjukisar, jag ska sova på golvet för det är coolt!!"/Mysteriet på Greveholm!

En Ny Dag!

Jaha skolan börjat! Jag känner att jag inte har haft ett tillräckligt långt lov. Tänkte imorse att "ja men det kanske blir en bra dag, har ju inte sett klassen på ett tag"  men fyy vad jag hade fel. Dom personerna som brukar irritera mig fanns fortfarande kvar och jag antar att dom fick nått i julklapp från tomten för att jävlas med mig ännu mer än vad dom redan gör. Ah härligt! Nej men seriöst! Jag hatar aldrig människor,jag kan stå ut med dom flesta men fan det finns en gräns och den är dragen för länge sen!Och inte nog med jobbiga människor så har man härlig mensvärk också:) ALLTID KUL!! Och det är sååå jobbigt. Men som tur så har jag Ingela, Gabbe,Chrstian och KÄRA MAMMA att lita på. Dom kan jag klaga till och dom får lov att hålla med mig om vad ALLT jag säger! Känns ganska bra!

Iallafall för att glömma om allt dåliga så kan jag säga att imorgon är det tandläkaren som gäller. Det roliga är att jag är rätt dålig när det gäller att borsta tänderna! Men när jag fick min kallelse så började jag genast att borsta tänderna ofta och noga men nu känner jag att jag har fått sår i munnen för att jag har borstat för mycket eller nått! Lär ju få reda på det imorgon hos min tandläkare!

Ja just nu håller jag på att ladda ner Hairspray! Snart klar och då ska jag kolla på den för att trösta mig!

Dagens Citat: "Slog du i elektriska stöten"

FYI:Tandläkare imorgon och filmkväll på fredag!

Kärlek till alla!
image6

In town

Idag vart det ju stan med mamma. Det var väldigt trevligt. Hittade nånga nya tröjor och lite annat. Fast vart vi skulle äta vart en problem. Mamma vart lite tjurig på mig för jag vill inte äta någon stans så ja det vart en lite "scen" mitt i stan. Men sen vart vi snabbt sams (mamma och jag kan inte bråka) och hanmade på Hurtigs men fan det var INTE gott. Tog en bakad potatis med sakgenröra. Ja du det var inte skagen det.Mamma tog någon ädelostkyckling men dom hade nog glömt ädelosten för det fanns ingen och så var inte kycklingen klar. Så mätta vart vi inte. 

Ja Gabbe kommer vara upptagen ikväll och typ alla andra så det blir väl sitta hemma som vanligt..IT SUCKS! Det är så tråkigt och inget på tvn och bla bla bla! Men man får la göra det bästa av sitvationen. image5


Dagens Citat: "Dom stadgade dödsstraff på självmord.Inget hjälpte!"

beroende

Okej,jag erkänner...
jag är beroende
Av presentsnöre!


Låter sjukt jag vet.

Men ja du vet när man slår in presenter och man tar snöre så tar man ju alltid lite extra. Iallfall gör jag det. Och så nu har jag börjat "rulla ihop" snöret till en rulle och sen "drar ut den" till en "pinne".ALltså det låter sjukt jag vet men dom som vet vad det är vet att det är beroendeframkallande. Men jag lovar....till sommaren ska jag vara fri från mitt beroende.

Som sagt så vart det inte så mycket sömn inatt. Jag gav upp och gick och lade mig kl 7 på morgon efter timmar av TvShop och Marta Stewart. Fabian var på min sida och somnade i min soffa, trotts att det fanns en stor dubbelsäng OCH en   HÄSTENS säng. Nej man kunde inte sova i dom. Dom stog ju i Christians rum och det är ju läskigt. SÅ Gabbe, Anna och Fabian sov i min lilla soffa. Deras val. Ja Gabbe och Anna skulle tydligen tävla och se vem som kunde vara uppe till 12 men dom gav med tiden upp och somnade. Tror det var runt 9. Efter 4 timmar tystnad kom Christian hem och kom in till mig och sa "Channette, vi har fyllon vi våran soffa" och jag svarade glatt och trevligt "öööhhhöhöhöhöhhhhöööö" översatt "GÅ VILL SOVA!"
Jag är en snäll syster. Somnade sedan om och drömde konstiga drömmar om stall och blommor och barfota människor men vaknade upp av andledning av att jag hörde skrik. Ja Gabbe Anna Och Fabian att och kollade på när Christian spelade XBOX. Dom mobbade honom för att han var dålig och att misslyckades och ramalde i nått hål.

Sendan gick jag upp och såg att dom kollade på Star Trek. Jag svär att Chrstian och få av hans vänner är dom enda som kollar på det och nu vart ju sorligt nog mina vänner tvunga att kolla det. Bestämde oss för att äta pizza och gav oss av. Det var långt väg att gå (ja, eller inte) och det var kallt och snön hade kommit. Åt Kycklingpizza och sedan bar det av till Gabbe. Hennes mamma mådde lite dåligt och tänkte vara snäll och locka hennes hår. Det är det bästa hon vet! HON ÄLSKAR DET! Så fort du nuddar hennes hår ryser hon till. Lite kul!

Kom hem och kollade lite på Friends och spelade gitarr och gick  till coop nära för att köpa mig en melon, iste och champinjoner (ÄLSKA) och en chokladkaka och kakor till Christian (Han håller på att sluta röka och man får lätt ett sug att socker då).Och kollade lite mer på Friends och nu sitter jag här. 

Imorgon blir det stan med mamma (suck). Kan bli kul men hon ska promt gå såå tidigt på morgonen. Man är ju nästan död. 

+ när jag kollade på Marta Stewart så var Ralph Laurens dotter med Dylan och hon har VÄRSTA godisaffären och det var hur cool som hällst!  Ni borde kolla upp det http://www.dylanscandybar.com

Ne alla ska nog snart ta och sova
  Kärlek till alla

Dagens Citat: "Dying people say the craziest things"




image5image6

One Missed Call 2

Halloj!

Ja då var det onsdag idag, eller snarade torsdag för klockan är just nu 2.18. Har Gabbe,Fabian och Anna här hemma hos mig och dom sitter och kollar på Hitta Nemo! Vi har nyss kollat på Scary Movie 3:) Ohh den är såå bra! 
Ja, det här var ju egentligen inte planerat. Vi var hemma hos Fabian och spelade Wii eller var det nu heter. Roligt iallfall. Sen så gick vi till Fabians rum och kollade på tv och fastnade för "One Missed Call 2". En japansk skräckfilm och förvånat fick vi med Gabbe att kolla på den. Hon HATAR skräckfilm. Iallfall så såg vi den och Gabbe vart lite skrämd och ville inte att vi skulle sova sjävla hemma så vi bestämde oss för att sova hemma hos mig eftersom jag är själv hemma.(Christian i K-holm) Så nu är vi här och glor och jag vart rätt trött på film och ville göra nått annat och tänkte "hmm blogg".

Ja, jag lär ju INTE sova nått i natt heller eftersom mina kära vänner är här och ja dom är ju som dom är.Så kommer vara död imorgon.
Men ska la återgå till mina vänner

Kärlek till alla!

FYI: Fyller på onsdag
Dannie fyller på måndag

Dagens Citat: "Fish are friends, not food"

Hej Alla Glada

Jaha, just nu ser ni ett av mina nyårslöften. Skaffa blogg.. Jag har aldrig direkt orkat göra det men tänkte "va fan kan vara kul". Och så är det lite av Annas förkänst också,hon bad mig!

Men nu är vi inne på 2008. Ett nytt år med nya möjligheter. Låter det inte fantastiskt? Jo klart. Nyår är endå rätt knepiga. På något sätt så ska alla avlägga nyårslöften men varför just på nyår gör man det? Alltså kan man inte lägga ett födelsedagslöfte? Det kan man säkert men hur ofta hör man frasen "så vad ska du ha som födelsedagslöfte?" På något sätt funkar det inte, eller? Nej, jag tycker inte det.

Men jag har vissa nyårslöften som är rätt vanliga dom där ut och gå mer och bla bla bla, ingen orkar väl egentligen höra vad andra ska göra under ett helt år. Rätt meningslöst.

Men jag firade nyår hemma hos en vän (Molle) som bor mitt unte i INGENSTANS! Mitt ute i skogen, inte ens raketer såg man. Det var helt okej. Vi sjöng sing star och spelade "lögndetektorn". Och så kände vi att vi skulle vara lite spanska så vi bestämde oss för att göra som man gör i Spanien. Man ska äta en vindruva på varje klockslag vid tolv. Ni som provat vet ju hur prottat det blir i munnen. Men kul var det!:)Sen hade jag ingen madrass att sova på så det var ju golvet för mig..Rätt obekvämt. Så inte mycket sömn heller. Sen komma far min och hämtade mig och jag var hemma hos honom i 5 timmar. Visst alla jag Älskar min pappa men 5 timmar är rätt mycket. I slutet satte han på "sin" musik  och ja tänk själva en man på 53 år och spelar musik från hans tid. Ni vet typ sven ingvars och sånt! Inte kul! Men sen nu kom jag hem och fick lov att diska för det hade INTE min bror gjort. Och nu sitter jag här^^ Kul , inte sant! Men nu ska jag ringa my Honey gejbe och se om hon vill leka med mig^^ 
Kärlek till alla!


RSS 2.0