Jag älskar dig mer än luft!! Det måste betyda någonting.


Idag så var jag på strömsholmen med Anna! Det är det enda Eskilstuna värkligen kan erbjuda folk som kommer till stan. Det finns ju inte så mycket annat att göra. Eller? Ge mig ett förslag! Jag är desperat!!

Men iallfall, vi tog massa kort och vi lekte nördar och modeller! Och sedan när vi skulle cykla hem hem till anna för att klippa ihop våran nya musikvideo så ramlade jag av cykeln. Jag kom inte över trottoaren och sen sa det bara pladask och jag var nere på den sköna men oh so hard asfalten.
Jag såg riktigtt mucho ut när jag SNABBT hoppade upp på cyklen igen och cyklade iväg helt oberörd. Men sedan när jag kom hem till anna så var hela min ben uppskrapat så det såg helt äckligt ut men det gjorde inte så ont. Eller det gjorde inte ont ALLS!! okej??


Hihi


Imorgon bär det av till Hälleforsnäs. Ska börja repa djungelboken på "riktigt" nu! Ska bli jättekul. Fast det inte är något att vara nervös över så är jag det. Jag kan mina repliker och jag kan det mästa men endå. Det är väl för att det är på "riktigt" nu!! Scenografin är nästan klar och så ska vi kolla kostymer och så. Det ska bli jättekul! Jag kommer också att sova kvar där på bruket eftersom jag inte dirket har råd att åka fram och tillbaka varje dag. Men jag kommer åka hem på tisdag kväll för jag har inget att göra på onsdag  i kolhuset. Men sedan på torsdag är det bara att åka tillbaka igen.

Det är bara att komma och kolla sedan på resultaten och vad ni kommer tycka om mitt performence. Jag längtar värkligen. Jag har aldrig dirket jobbat såhär riktigt med en teater förut. Ja, ni vet med myggor och orkester och smink och scenkläder. Jo visst har man gjort saker i skolan men inte såhär. Det har mer varit bla bla bla bara för att ha nått att göra. Med det här är liksom mer ja. Ni vet!! Hoppas jag!

MIn bror lär ju komma hem snart från korgen. SÅ det är väl bäst att runda av detta. Inte för att det något dirket att läsa. Ska komma tillbaka sen när jag har något riktigt att komma det . Detta skriver jag endast för att jag är så grymm att skriva på tangentbordet. Alltså ni skulle bara se hur fort det går! Okej nu ljög jag igen .Eller igen?!? Har jag ljugit någon annan gång i denna text? Nej tror inte det. Nej nu ska jag sluta att babbla om ingenting.

Kärlek till alla!!

Dagens Citat: " Hello! Organic substances recently discovered in the depths of the rain forest!"


Jag är trött∞

Könsbyte: vem skulle du ha sex med?

Jag och min vän Anna satt och diskuterade denna vanliga fråga om man vart kille för en vecka eller något. Vad skulle man göra?

Det klassiska svaret är att man skulel ha sex och kolla hur det är på krogen för en man och bla bla bla. DÅ kom den konstiga följdfrågan. Om man var tjej och vart kille och skulle gå och ha sex. Har man sex med en tjej eller kille då?
Mitt och Annas svar var såklart att man har sex med en tjej. Annars vet man ju inte hur det är. Men blir det då lesbiskt sex, sa Anna. Och om man säger såhär. I sinnet blir det väl det men för synen blir det vanligt hetrosex. Fast det beror ju på ifall tjejen vet om ifall jag är en tjej egentligen.

Men sen kom nästa fråga.
Om en kille blev en tjej för en vecka eller så, skulle han ha sex med en kille då?
Nyfikna som vi var så ringde vi min bror Christian och frågade vad han skulle göra. Hans svar var: Med en tjej eller pulla. Alltså tillfredställa sig själv.

Så vi tjejer är villiga att ha sex med en tjej men killar vägrar att ha sex med en kille. Iallfall min bror vägrar. Betyder det att vi tjejer är mer modiga än killar. Eller betyder det bara att tjejer är mer kåta??

Kärlek till alla!

Dagens Citat: " It´s an honour.....for you to meet me"

Spring inte så fort, Pappa



Spring inte så fort, Pappa..
Vänta på mig..
Det e nåt jag vill visa dig..
En död fågel, som trillat ner ifrån sitt bo..

Pappa, vet du vart man kommer när man dör?

Spring inte så fort, Pappa..
Vänta på mig..
Jag har nåt jag vill ge till dig..
En stor teckning, som jag alldeles nyss gjort..
Med ett jätte fint slott där vi kan leka att vi bor..

Spring inte så fort, Pappa..
Vänta på mig..
Lalalalalalalalaa lalalala lalalalalala...

Spring inte så fort, Pappa..
Vänta på mig..
Det e nåt jag vill fråga dig..
Varför e det så viktigt, med att vi kommer dit bort?
Jag tycker leken här och nu jämt känns så kort..

Spring inte så fort, Pappa..






Kärlek till alla!





Dagens Citat:
"-Utmanar du mig ?

-You bet!

-Lukas förlorar utmaningar lika mycker som han förlorar på Poker "


Sex and F.R.I.E.N.D.S

Chockerade!
Jag var en av det få svenskar som inte brydde mig om matchen och som inte trodde att vi skulle vinna eftersom vi inte har det bästa försvaret. Så jag satte mig helt enkelt utråkad och kollade på det roliga Sex and The City maratonet på trean och när sista avsnittet kom så slog det mig.

Även fast jag inte följt serien eller sett alla avsnitt så ville jag att allt skulle ordna sig i slutet. Så där satt jag helt spänd och ja, jag fällde en tår. Men jag bara satt och tänkte "kom igen Big kom igen Big!!" och såklart så kom han till paris och allt blev bra men då slog det mig igen.

Det är ju en serie. Det finns ju alltså författare till serien som ser till att allt blir bra i slutet. Jag menar dom skulle kunna göra det totalt motsatta att göra så att Big och Carrie aldrig fick varandra eller att Charlotte och Harry aldrig skulle få sitt barn men hur mycket skulle vi gilla serien då? På någon nivå så vet man att i slutet i serier så ordnar allt sig på något sätt men ENDÅ så är vi sååå spända och sitter och hoppas på att dom ska få varandra.

Likaså i FRIENDS. Min favoritserie through all times. Vi har alla sett det på 5:an när dom spelar om det om och om igen. Vi alla vet hur det slutar. Men endå så önskar man på något sätt att det ska sluta bra. Man sitter helspänd.
Why?
Vi vet hur det slutar. Måste vi endå ha all dramatik i våra huvuden. Måste vi endå jaga upp oss sjävla?

Carrie och Big får varandra
Charlotte och Harry får sitt barn
Ross och Rachel får varandra
Monica och Chandler får sina barn
Joey får Alex

Måste vi ha mer?


Men det är sant. Man blir glad av andras lycka. Man blir en del av personen. Man får en obeskrivlig relation. Eller så är vi bara sådanna mesar.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "We are gathered here today on this joyous occasion to celebrate the special love that Monica and Chandler share" It is a love based on giving and receiving. As well as having and sharing. And the love that they give and have is shared and received. And through this having and giving and sharing and receiving. We too can share and love and have and receive."


Inga farväl! Säger hellre "vi ses igen" och låtsas som ingenting

Angel of music


Min pappa fyller år idag. Han fyller hela 54 år. Börjar bli gammal:)
ja, eller så är han nog det. Oavsett hur gammal han är blir kommer han alltid vara min pappa logiskt nog.

Jag vill egentligen skriva något klokt men kan inte komma på något intressant och klokt att skriva. Det står helt stilla. Kan promota för Djungelboken som har premiär 18/7 på kolhusteatren i Hälleforsnäs. Jag ska nog bli en av de roligaste sakerna jag gjort. Har äntligen något att se fram emot.

Ska nog ta och ringa Gabbe.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: " -you run from the truth

                           -only when it chasing me"


Soldater, om jag inte mistar mig, sade Seldon

Satt och väntade på tåget i morse. Skulle till hälleforsnäs (där jag har tillbringat hela min helg) och repa teater då jag vänligt och diskret sneglade över på en människa som satt brevid mig och kollade i hans bok och då såg jag denna mening. Vi alla har hört detta gammla ordspråk "döm inte en bok på omslaget" och det gjorde jag inte. Jag dömde den på en mening i början av boken. Och min bedömning var att: den verkade tråkig. Den hette någonting med psykologi bla bla bla.Ja, döm sjävla vad ni tycker.

Egentligen borde jag blogg om mina dagar på kolhuset men vi misstänker att vi har en "spybott" på datorn som då kan ta våra lösenord om vi loggar in på några sidor så jag vågar inte göra det. Vill inte offra mina olika sidor. Inte för att det finns nått att ta. Hihih

Måste berätta en sak. I morse så satt jag på perrongen och väntade på tåget som jag redean konstaterat tidigare i min text. Men då satt jag på en bänk som vanligtvis rymmer 3 personer men i min ringa kunskap och i min teori jag har kommit framtill så om det sitter 2 personer man inte känner på denna bänk så är den full. Man sätter sig inte där. Det är en typisk svensk grej. Men undantag är om man är vänner, då kan det bli upp mot 4-5 personer på en bänk. Men iallfall. Om det sitter två personer jag inte känner så sätter man sig inte där. DEN ÄR FULL! Men imorse så skulle såklart en person göra detta misstag. Jag satt på en bänk och brevid mig satt en annan person(logiskt nog med tanke på min text) som jag inte kände och där satt jag och filosiferade om livet och om fiskar kan skrika och då kommer han. The One. Han kommer och ska sitta MELLAN mig och denna okända person.

WTF!!!!!!


Om han nu hade vetat denna oskrivna lag så hade vi aldrig behövt varit med om dessa pinsamma 5 minuterna som var innan tåget kom.
Slut på historia.

Nu har Anna dampat loss på mig att hon vill ha datorn så jag får lov att gå.
Kärlek till alla!!

Dagens Citat: "vållande till annans död eller vållande till ANNAS död"
Hihi

Studenten

Studenten är nog alkolisternas höjdpunkt och skoskavens högsesong.
Alkolisterna kan sitta mit tpå stan och dricka och just den dagen kollar ingen snett på dom för att de dricker för att alla gör ju det. Och skoskaven. Jag kan inte förstå vitsen men att skaffa ett par skor som man sedan vem man får skoskav av och använda dom iallfall. Jag stor och väntade på min buss hem till Cajsa för hon har tagit studenten!!!!!
(GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!<3) och då kommer den en tjej men ja inte de snyggaste skorna men iallfall och hon hade dom inte på sig ordentligt för att hon hade skoskav. Hon tog sedan av sig dom och blottade för mig massa ploster och röda fläckar här och var. Varför utsätter vi oss för detta tjejer? varför tar vi på dessa snygga överbetalda skorna för att sedan känna jobbigt smärta?? För att det är snyggt?kanske, men är det snyggt sedan med massa blåsor och haltande hit och dit. Sluta upp med det nu!

PÅtal om alkisar. Man kan ju även se på stan massa ölburkar slägda överallt och andra flaskor som dom sedan kan gå och plocka upp för att sedan panta. Kolla. Studenten är bra på många sätt. Det är inte bara studenterna som firar utan även massa andra människor. Alla kan vinna nått på studenten!:)
Kärlek till alla!

Dagens Citat: "Don't go where I can't follow"

RSS 2.0