Anna kronglade

nej anna inte du utan våran dator Anna. Christian har döpt den till det. Det är någonting med Christian och namnet Anna. Det är ju ett fint namn;)

Lung dag idag.

Rörelse på morgonen och då höll vi på med Yoga-inte min grej va??
Alltså visst kan man vara vig med det finns en fin gräns ellan vig och VIG! Så nej jag har aldrig gillat något sånt. Likaså massage. Det värsta jag vet!
Så nja inte en sån lyckad lektion men det var ju klart ett plus eftersom med var så lungt och skön musik. Sen svenska och så håller vi på att anylesera dikter. Om jag inte har isperation till att skriva och gå på djupet blir det sååå dåligt.. Exempel på mina svar:
1: Hur känner du dig när du läser dikten?
Svar: inget för jag kan inte konsentrera mig
2: Hur kommer det sig att du känner så?
Svar: Jag är okensentrerad.

Ja som ni såg...BLÄÄ!! 
 
Sen lunch och ät flingor och sånt och så mötte jag kääära bildelever. Tror dom nästan är mina favoriter. Fast du Anna kommer så klart på topp. Och mina klassskamrater. Det vet ni!
Men sen bild!

Sen engelska och fick reda på mitt omdöme vilket var +! :) då vart jag glad! Sen slut för dagen och Kim skulle med mig hem och göra en ESO-grej. Vi skulle spela in lite ljud och mixa och lite så men helt plötsligt la datan av . Helt utan förvarning. SÅ nej kim fick gå eftersom datan inte gick igång men PRECIS när hon går så göra jag rent vid datan oxh ser att sladdarna hade lossnat ur skärmen. KLART ATT DEN INTE FUNKADE DÅ! SMARTASS!!

Så tji fick jag och allt var förlorat. Eller nja inte allt med chansen att bli klar med grejen.

Just ja KENT Spelar ju idag i KÄRA Eskilstuna. Kära Hem. Ja när dom spelar i sommar lär man ju hära deras musik ända till lägenheten. Inte för att det gör mig något men nja deras nya "tillbaka till samtiden" är väl inte riktigt min grej men gamla KENT är bra.

Har gjort taco ikväll och det var otroligt gott. KOmmit fram till att man kan inte misslyckas när man lagar taco. Jag menar hacka grönsaker och stek kättfärs. eller om man är vegetarian så är det ju oftast corn som gäller. Eller om man är Vegan så är det väl bara grönt som är på tallriken.
 Kärlek till alla!


image13

Dagens Citat: " Music's the reason why I know time still exists"


Rätt trist

Ja det är vad det är-- Denna dag söög hårt ska jag tala om. Hade en av mina "episoder" och var HELT nere men jag skulle endå till BUP och sa att jag var tvungen att gå. Vilket jag behövde men jag gick typ 2 timmar tidigare.Så jag satt och softade på Bup. Sköönt.. läste i Illustrerad vetenskap att personer som är depressiva får sämre smaklökar. Så för att pröva sin teori så tog forskare och gav "friska" människor depressiva tabletter och dom fick "supersmaklökar"!. Det tyckte jag var rätt kul! Och så var det tydligen några amatörforskare i Indien som hade inom 18 timmar hittat över 100 dinosarieägg. Snacka om att "riktiga" forskare måste vara sura:) Haha. Ne inget mer om Illustrerad vetenskap. Även om jag tycket om det tidningen rätt mycket. Den får mig alltid att tänka på JanEric, min gamle fysiklärare. Han älskar Illustrerad vetenskap. saknar den mannen(gubben)!=)

Ne veckan har varit rätt seg annars också. Söndags natt sov jag 3 timmar så var extremt pigg dagen efter i skolan eftersom jag var övertrött men sen på kvällen efter att ha köpt en ny skärbärda, handlat, lagat mat och städat så kom tröttheten .Gick och lade mig halv 8 och läste en timme och deckade halv 9. Men sen ringde Gabbe vid nio och väckte mig. Men det gjorde inget. Men vi sa inte så mycket och lade på och sen minns jag inget mer fram till kvart i 9 morgonen efter. Då var det bara upp till skolan och jobba på som ja ett hårt arbetade djur iallfall. Kom på ett själva.

Men imorgon kommer det vara en rätt soft dag. Dans,svenska och sen engelska. Sen ska Kim med mig hem och jag ska hjälpa henne med hennes EOS-grej. Hoppas bara att jag kan gära så som hon vill.

Och nu ska jag vara ärlig. Jag kommer inte vara road om 15 pers i klassen kommer göra ett jävla BILDSPEL och sen vara klara. Jag menar ett bildspel är ju jävligt lätta att göra och om man kan alla finesser så går det ju också rätt fort. Se så SNÄLLA inte bra ETT bildspel. Något mer! tack för mig. Fast jag kan ju ha fel. Bildspelen kan är asbra men a jag vill faktiskt inte ta risken.

Dagens Citat:"stäng av mitt hjärta"
image12
FYI:jag gillar gabbes plan!

ett nytt inlägg..

mm det är vad detta är! Intressant inte sant^^. Vi börjar alltså med rim i dagens inlägg. Ja idag har det varit en "nyttig" dag. Började med Ming Palace med pappa och sen stan med honom också. Vi började med Indiska..vi kan kalla det en indisk vandring genom livet.

vi började med att komma in genom dom automatiska dörrarna som öppnar sig själva och avslöjar en ny värld. En ny värld full av färger och dofter. Från ingenstans hör jag ett ropp -" channnnnetttteee!!", med en spöklik röst. Jag tog tag i min väska och sprang bort där ropet kom. Jag grävde och letade i timmar( 5 minuter) tills jag fann den. Den glänste och prislappen bara bländade mig med priset 229 kr. (jag sa aldrig att den var billig). Jag kände en känsla att om jag inte köpte den så skulle den hemsöka mig i mina drömmar för EVIGT!! Det kunde inte ske..inte igen. "Plånboken" (pappa) skramlade och sa -"nej". Jag var dömd att leva med skriket i mina drömmar för evigt igen.Men pånboken hade en plan. Han skulle vilseleda mig och det lyckades. Utan förvarningar var jag tillbaka på platsen där jag mött ondskan i form av en tunika. PLÖTSLIGT!! befann jag mig vid den och plånbokenn sa -"ska du ha den?". Jag fick en chock...var detta sant? Skulle plånboken öppna sig för mig och visa sina härligheter? Jag hade aldrig skådat detta förutom nu. I detta ögonblick. På 1/3 sekund befann jag mig vid kassan. Vid detta lag så kände dom igen mig. Dom sa -"bra val" med tummen upp. Den var min. Jag hade fått den av plånboken. Den enda plånboken.

En annan rolig grej som hände mig idag som händer många dagar men just idag var det en speciellt dag. Anna (som jag mötte på stan) sa kom hem till mig senare och som hon hade befallit så kom jag i min alldeles egen takt och knackade...nee..jag plingade på dörren. Helt utan förvarning där med så började hon PIMPA min BLOGG! mMm se där, så nu är den jävligt snygg. Så alla mina vänner jag lovar jag ska skriva mer i min snygga och sexiga blogg. That´s a promise!
Kärlek till alla!
btw: Anna HAR två armar. Det råkar bara se ut som att hon inte har det.
image10

Dagens Citat:"har du nått bra citat?"

Bacillerna Vann!

Bacillerna vann tillslut! Jag vart smittat! Men jag ska övervinna dom! Var så säkra!!

SÅ ja jag var hemma idag oc hslappat! Nu tror du att jag låg och sov HELA dagen men icke! Det är ju omöjligtnär man är förkyld! Kommer ju fan ingen luft genom näsan och du vet så har man den vanliga turen att vara allergisk mot nässpray! Jag vet!!Vem är det?!?Helt konstigt! Så ne jag har setat upp hela dagen och inte gjort något! Jo, jag har försökt att komma på hur min nya mobil fungerar. Fick en ny igår eftersom min andra är ceeepeee och vi har sagt upp 3 nu och skaffat Telia! Mycket bättre och där är dom iallfall trevliga! 3 är sånna snobbar! rakt igenom!USCH! Men dom som har det känner er inte mindre bra! Ni kommer snart inse samma sak:)

Hmm fåse ja just ja! igår var det några snälla människor som bestämde sig för att göra min dag till ett helvete! Dom tog min mp3 och plånbok! Ja hoppas att när dom väl lyssnar på mp3 så är det enda dom kommer höra "inteminintemininteminintemin" och plånboken var ju ett rätt misslyckat försökt att få tag i pengar..Jag menar 4 kr i plånboken och 12 kr på kortet som btw är spärrat! Bättre lycka nästa gång! 
 Nä ska snart gå ner och träffa mamma och gå pengar till bröd och avokado^^ Fick sådan längtan efter det!  Krya på er alla sjuka!
Kärlek till alla!
 
Dagens Citat: "Love Will Tear Us Apart Again"

Länge sen

Hellu I am back! Vart ett tag sen jag skrev men bror min hade occuperat datorn och jag orkade inte direkt tjata på honom. Haha på tal om CHristian så hade han köpt ett nytt game-card till WOW och ville ha nått vasst att skrapa fram koden och jag gav honom min pincett som jag satt och plockade mina ögonbryn med och han skrapar och inser inte hur vass den är och han skrapar bort dom sista diffrerna i koden och fick lov att köpa ett nytt.  Haha rätt kul. Men Men nått kul!
 MING PALACE har öppnat åter efter att nått svin hade tråkigt hemma och bestämmde sig för att gå och bränna ner ming. VEM GÖR SÅNT? Hmm men men firade men att äta där och jag var så mätt men nej inte lämna nått. Skulle ju vara skam.. (jag har aldrig sagt att jag är normal) LÄmnade även min min mp3 på lagning för att har börjat glappa och det var rätt störande och så var vi även på 3 och lämnade in min telefon på laging. Men den var ju vattenskadad så det kanske inte går på försäkringen me ndom skulle då ringa. Men kom igen alltså man är ju kund hos dom och det enda som inte fungreade på telefonen var knappen 6. Alltså om dom inte bara kan laga det är det ju lite pinsamt. Men dom har en tendens att alltid vara så otrevliga mot mig när jag kommer och även Gabbe men när mamma var med så var dom trevliga direkt. Jag har en teori. Att eftersom var eller ja hon är ju fortfarande min mamma men ja hon är min mamma då vet dom att ja hon har en plånbok och kan betala. Vilket inte direkt är sant men ja du vet att föräldrar är ju meningen att dom ska ha pengar. Och eftersom hon var med så visste dom att om nått ska betalas så kanske dom kan göra det men om jag hade kommit själv så (för er som känner mig så vet dom att jag inte direkt ser så rik ut på mina kläder) hade dom nig inte vart så trevliga. Aja skitensamma.

Ska hem till Jessica ikäll tillsammans med Dannie och vi ska ha en liten filmkväll och nått som var såå kul var att när vi bestämde det så skulle jag vara lite busig och så tog jag dram handen till dom två och sa "secret handchake" och dom kom också in med sina hönder och sen kom dom på att vi har ju inget och gud vad kul det var. Alltså jag tror att man måste ha varit där för att faktiskt fårstå det roliga. Men nu ska bror min ha datorn och jag måste duscha men so long mina vänner.
Kärlek till alla!

Dagens Citat: " Vill du ha en bit av mig"

RSS 2.0