Glass

Det är så pinsamt när man går in i en affär och sak handla och inte har tillräckligt med pengar. Det kommer liksom en känsla när de säger 39 kr och man bara har 35 kr att man inte kan räkna eller att de tycker att man är dum i huvudet eller något liknande. Jag tycker det är jättejobbigt så när jag ska handla så tar jag alltid miniräknaren på mobilen och plussar allt. Fast jag överdriver gärna. Skulle köpa coscos, sallad,gurka,paprika och champinjoner. Jag visste hur mycket salladen och coscosen skulle kosta eftersom dom hade ett fast pris men inte champinjonerna eller paprikan eller gurkan. SÅ jag sa till mig själv att gurkan skulle kosta minst 10 kr. Kunde jag ha MER fel????!?!?! Den kostade endast 3 spänn!!! Men då vart det ju som tur var bara mer pengar kvar så jag gick nyss och köpte glass vilket då förklarar min överskrift.

Idag så badade jag för första gången i år!!
31/5!!! Anna ville att vi skulle bada och jag ville det med så vi gick den långa vägen till vilsta och hoppade i. Dock var jag en mycket feg individ så jag gick ner för stegen! Men ack så hade jag inte badkläder. Jag fann dom inte så jag badade i hör och häpna leggings och en ja vad ska man kalla det en kort klänning fast det var ingen klänning. Skit samma jag badade i mina kläder. INte för att det är några nyheter för det gör jag allid för annars så kommer jag hem som en sprägd tomat med massa ecem (??).

SÅ ikväll ska det bli en lugn kväll. Kolla lite på film och sova sött. Så ha en underbar trevligt lördag ni alla så ses vi i drömmarna.
Kärlek till alla!!

Dagens Citat: "Jag gillar inte halvdanna människor. Kan de inte vara antingen goda eller onda?" /Elin BLOOOOOOOM!!!!!<3

Ursäkta, men du har en larv i håret

ja det kan man faktiskt ha och jag är ett perfekt exempel på det.
Nu vet jag att jag inte varit inne på länge och att jag skriver det gör det ännu mer till ett faktum men om sanningen ska fram så är det min brors fel. Ja ni vet han har ju inte ett riktigt liv om man sak säga så. Och för er som läser tidningen kanske såg honom i den i tisdags. Han fyllde ju 20 år. Ojojojoj han lär ju snart dö. Nej inte  sånt tänkande. Han hade sedan en "fest" och jag har då sen tisdags bett honom att diska efter sig vilket han FORTFARANDE inte har gjort. Jag blir galeN!!!!
Men för att glömma det förfluta och fokusera på nuet!
idag var det en lugn dag. Slutate vid 11 men var kvar till 3 för att göra min vän martin sällskap för han ville inte3 sitta själv. Jag är en bra vän på det sättet!:)
Och när jag ÄNTLIGEN ska få gå hem så ringer anna mig och ber mig vända mig om och där står hon. Så nej jag kom inte hem, sitter här hemma hos anna och ger henne råd om vad hon ska ha på sig ikväll för hon ska på fest. ja hon har ju ett liv. inte för att jag är den man ska rådfråga om kläder men jag gör alltid mitt bästa.

Ska nog ta det lungt ikväll och imorgon tror jag nog med. Nog för att det är balsta festival men det är alltid samma sak och om man kollar ut genom fönstert så får det mig inte dirket att vilja gå. Det är alltid samma band eller varjefall samma musikstil och det är SKRRRRRIIIIKKKK och man hör inte texten och jag har rätt svårt att relatera till en låt om jag inte vet vad dom sjunger. Men på söndag blir det till att fira bror min. Ska bort till Ålsäter för fira honom där med massa släkt vilket vi ALDRIG annars har gjort men tydligen så ska vi göra det nu. Jobbigt.
Kärlek till alla!!

Dagens Citat: "Vad ska man med siffrorna på miniräknaren?!!"
SMARTASS!!!

Waiting on the world to change

Var ett tag sen

Sitter och klipper musik men den kronglar ju som fan! Hoppar hit och dit alltså man måste värkligen har tålamod för att göra detta. Men det blir väl nått tillsut! Det var en extremt jobbig dag i skolan idag! Orkar inte gå in på det för då blir jag bara så uppjagad och blir bara ännu mer irriterad. (jag är som en hund när man retar eller jävlas med mig)

BTW så ska jag sjunga på min mormors begravning. Det blir väl som det bli. 

Nej jag orkar inte sitta här längre fast jag måste.
Kärlek till alla!

Dagens Citat: "-Du ser ut som en blommig pralin! 
                           -En blommig chokladbit?" 


h2o is the shit!

just det, vatten äger allt!!
Likaså Lyckpiller.
Nej men seriöst.
Min valborg var......intressant
Tillbringade att hålla koll på alla och senare att hjälpa Jessica men ja ni fattar nog. SKa inte gå in på det för mycket.
Jag och min mamma pratade idag och kom fram till att jag kommer bli sen typ jourmamma som man ringer när man är full och måste ha hjälp! Haha och att jag kommer ha en jourväska med alla nödvändiga grejer.Te.x papper, vatten, tuggumi och grädde(tydligen ska man dircka det )Och så kommer folk ringa mig om dom måste ha hjälp: )Eller när jag befinner mig på fester har jag min jourväska där. Haha ja det var riktigt kul!
Men vad lärde vi oss igår? Jo jag hoppas att alla som var där minns!

h2o is the shit!

Just det! Och jag tror iallfall att Jessica ångrar att hon inte lyssnade på mig.
Jag höll även fin kontakt med Dannie under kvällen som bara tyckte synd om mig för jag var där och hon i Stockholm. Men vi kom fram till att det var lika bra eftersom kvällen slutade EXTERMT tidigt för att vara valborg.
INte för att jag ångrar att jag var där fast det slutade tidigt. Jag tror att jag lärde dom något och jag lärde mig något från dom.

Är glad över det!

Men idag blir det en lugn dag. Kanske går hem till en vän eller går en promenad i detta väder!;)Eller kanske tar och springer.
Skulle behöva springa av mig min ilska och sorg.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "H2O IS THE SHIT!


RSS 2.0