Tjuv

fan vad irriterande (okej nu låter jag som en tant). Kommer in och ska börja tvätta eftersom jag har tvätttid idag och så är det nån som tvättar på MIN tvätt tid. Det var ingen där och jag vet inte vart personen i fråga bor så jag fick ju stå och vänta på att tvätten skulel bli klar så jag fick tvätta mitt vilket tog ca 10 minuter tills det var klart. Alltså fan vad irriterande. Och är trätt som en gnu och sov inget inatt och var i skolan kl 8 och skulle gå på extra matte vilket jag gjortde men skulle sen vänta tillsammans med Dannie på att vi skull ebörja nästa lektion och vilket började kl 10. Jaha går dit och sen kommer våran lärare och säger att vi inte kan vara i aulan så vi börjar kl 12 istället!!!!!!!!!!! FATTA VAD IRRITERANDE! Sen så skulel vi göra en skylt till våran föreställning imorgon och så var det nått med Molly idag så hon drog och var det bara jag och Filippa kvar. Och någon var tvungen att göra den så jag kunde inte heller gå på lunch eftersom den var TVUNGEN att vara klar. Hade sen kl 14 matte prov vilket kunde gått bättre på men nu var jag så irriterad och blääääää så nej nej nej!!!

Men för att säga nått helt annat!
Jag läste äntligen ut Harry Potter och Dödslerikerna(vet är seg men va fan den är ju så bra)!!
GUD VAD JAG GRÄT! Mer än Gabbe och hon har liksom levt med Harry typ hela sitt liv och jag började läsa dom i somras. (gabbe var på mig att jag var tvungen att läsa dom och det är jag glad över)Det var ju så sorligt och näe--när jag läste meningen att lupin och tonks var döda näe då brast det(visste det redan men endå!).
Så jag tänkte avsluta med ett citat från Harry Potter! Ska gå och ta hand om resten av tvätten.
Kärlek till alla!
Dagens Citat:"Världen hade upphört att existera, så varför hade inet striden avstannat, slottet tystnat i fasa och varenda kämpe lagt ner sina vapen?"

image14

Jukebox

På onsdag har vi föreställning kl 18 i st.eskils aula. Du är välkommen! Jag kommer att vara en mänsklig jukebox (fråga inte) och sitta och spela gitarr och blablablablabla!! Alltså när idén kom upp så började att att säga att jag måste spela igenkännbara låtar som typ MARGARETA(!!!!!!!!!!) eller OA HELA NATTEN(!!!!!!) NEVER!! Jag har mina principer som gitarist och nejnejnej!! Så jag har gjort min egen låtlista med rätt bra låtar på.
Jag kommer även spela Producent i Sketchen "Aktuellt" och Fullkornsflicka "Röd/Vete" i Sketchen "The Micro Show". Det kommer inte nog vara sådär jättekul men allt är skrivet själv och vi har lagt ner ÄCKLIGT mycket tid till detta. När vi skulle spela in "BOnde Söker Brutta" så tog det ca 3½ timme. och sen klippning och sånt på det. Men bla blev det. Ni kan se den på YOUTUBE.

ANnars har det inte hänt mycket. HAde redovisning igår på vårand EOS och det gick rätt bra. FAnns ju dom som var "lite sämre" än andra. Och igår var jag hemma hos Anna tillsammans med Gabbe. Det var jättekul! Vi kollade på TORKEL I KNIPA! Gud vad jag älskar den filmen!! Det är så annorlunda kan man nog säga. Eller var säger ni Anna och Gabbe? Tihi!!

Idag blir det nog Lungan! Lite trött och så och sen tror jag att Jimmy skulle komma eller så var det imorgon.. ELler nja vet inte när riktigt men han har påsklov den veckan som kommer och då skulle han komma förbi. Det ska bli kul för jag saknar honom. Och Morgan. Träffade ju han i Stockholm men det var inte nog. Det var föresten SKITKUL i Stockholm men Jimmy. Hängde på CHINA och softade sen hemma. ALltså jag vill tillbaka dit!! 

Ne nu ska jag nog ta och kolla lite på Film"
Kärlek Till Alla!

Dagens Citat: " Jag ska inte bara skada dig, jag ska skära dig i 8 lika stora delar och gräva ner i olika delar av skogen så du förvandlas till kompost, på så sätt kommer du betala tillbaka till naturen!"

http://www.youtube.com/watch?v=P9oAIkvfOUA
 

Stockholm

Hallå alla glada. Är i Stockholm just nu hos min bror. Han befinner sig i duschen och jag snodde hans dator:)
Kom hit igår och åkte direkt hem till Jimmy och lämnade av lite saker sen till China Teatern och kollade än en gång på Jekyll&Hyde. Ja alltså två gånger är en gång för mycket som vi sa. Det är ju inte den bästa föreställningen jag varit på men jag har varit på värre..Tex. My Fair Lady och Den Goda Människan. Men sen var det bara hem hitigenvi 11 och Jimmy var med mig( han skullge egentligen dricka men han vart yr borta vid China så de vart igen,blir förmodligen ikväll) och vi kom hit och kollade på Stardust. Var rätt trött så vi orkade inte kolla klart på den. Sen drömde jag om Ingela i natt. Det var lite konstigt fast sen när har drömmar varit normala?
Vaknade vi 9 och kunde inte somna om vilket  inte Jimmy kunde så vi har setat och kollat på HOUSE!Bra avsnitt var det  och sen gick jag och hanlade lite smått  och  gott. Men nu ska vi snart gå så jag måste sminka mig. Hej då
Kärlek till alla!
Dagens Citat: "When the going get tuf the tuffer get going"

RSS 2.0