Glory...

Jag har blivit besatt av Rent; Filmed Live On Broadway! Sååå freakin' goood:) Är helt förälskad i en som är med; marcus paul james is his name, and he's so sweet.
Nog med det...

Igår skrattade jag så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.  Hänge med de coola Gabbe och Anna! VI prata om gamla minnen från lägret och typ allt. Kul var det. Det är då man inser att man inte visste vad man tänkte. När man går tillbaka i minnen från tex lägret så undrar man "vad tänkte jag på?" Man såg ut som skabb, det gick inte in en system att det var 10 dagar man var borta(bortsett från Gabbe som tog med sig hela sitt hem) och man föll för HELT fel kille! Not Good! Men visst finns det fina minen:)

Nej men snart kommer väl Gabbe och Anna igen. Läste nyss Annas blogg då hon avslöjat att hon vill se Ronja Rövardotter. Ja, det skadar ju aldrig att vara...öhhhhhhhhh fuck kan inte minnas ordet! Skit samma. Kanske skriver mer sen.

Kärlek till alla!

Dagens CItat:
"Look - I find some of what you teach suspect
Because I'm used to relying on intellect
But I try to open up to what I don't know
Because reason says I should have died
Three years ago"/ RENT-Gordon

the stockholm city

helloooo stockholm is speaking....

är hos kära bror min och hälsar på. Mycket trevligt måste jag säg. kom igår eftermiddag och gick och åt på såklart MAX(kanske inte så självklart för er men om man jobbar på Chinateatern så ligger det närmast och eftersom Jimmy gör det så blev det så). Efter det så kollade vi på en väldigt vacker och intressant dansuppvisning av moderna dansnågonting. De hade en uppvisning på is, väldigt vackert men dock VÄLDIGT kallt efter ett tag. Efter det vidare till China för att kolla på The Producers och kommer in med Jimmy lite back stage och ska upp till följet och kommer precis under soundchecket och Claes Malmberg flippar ut totalt. Lite kul att höra honom så arg. Det som är en fördel med Jimmy är att man har chans att träffa skådespelarna lite back stage. Träffade sedan Claes Månsson och Magnus Härenstam:)  Vad man vill göra då är att hoppa upp och ner, be om autograf och ta kort, men eftersom det är JImmy arbetsplats så vill man ju inte skämma ut honom. Men trevligt var det iallfall. Om ni inte sett The Producers så gå och kolla. :)
Kärlek till alla!

Dagens Citat: "You know my friends, there comes a time when people get tired of being trampled by the iron feet of oppression" / Dr. Martin Luther King, Jr.

Yey och en pannkaka kom flygandes...

vad menar vi med det(dannie&Channette vill säga)?
Vi vet inte, det känndes bara så djupt och rätt.
Är det en sorlig text?
Nej
Kan det vara så att vi känner oss såhär efter onsdagens "tragiska" händelse?

kanske, kanske inte

vem vet

det kanske är upp till ödet att bestämma


kärlek till alla!


Dangens Citat: "it's like telling the rainbow not to be colourfull"


RSS 2.0