*

Oslagbar

My hometown is where i grew up...

Om ett par har en bra rythm så måste de väl endå vara bra tillsammans, oavsett om de går emot normen?
Såg ett par idag, jättefina. Killen ca en dm kortare än tjejen, men de var så söta. Folk tittade, men de brydde sig inte. Det gick i takt så länge jag såg den tills vi skiljdes åt. vackert...
Det är sånt som kan få mig att tro på något som äkta kärlek, men det är endå än lång väg kvar att besegra.

Jag gillar saker som går emot. Liksom sånt som det bara finns en av. Udda. det har en del charm. Precis som vänner. Alla är udda, de går emot. Man borde vårda sina vänner mer än vad man gör. Oavsett om man anser att man gör det så finns det mer man kan göra. Ibland så undviker man konfliker för man är för rädd för att möta sin väns ilska, men det man måste inse är att dem som får dig att må skit, dem som får dig att inse vad som är rätt, oavsett hur smärtsamt det än är, det är dem som är dina riktiga vänner. Om de inte har gjorde det än, låt det ta tid. Låt dem blomma i sin egen takt. Jag tror att de kan behöva det. Jag väntar på min konflikt som jag länge har undvkit. Det är inget jag vill träffa på men om man ska kunna gå vidare så måste man få vissa saker sagt. Men jag vet när jag ska vara tyst.

Kärlek till alla!

Dagens Citat: " I mean, you got it al, so hold on."


Little Sally...

Så jävla NICE för att citera Tobbe:)

Kom precis in efter att ha varit ute med bandet och jammat Jazz helt random(eller ja, de jammade, jag satt brevid och såg nördig ut och låtsades förstå vad det var de skrattade åt ibland bara genom att de spelade).

Bara två föreställnigar kvar, och dessa har vi imorgon eller rättare sagt idag men tanke på att klockan är 04.15 på morgonen till denna sorliga dag. Men det är lite bitter-sweet. Skönt att komma hem till folk igen men endå sorligt eftersom jag antagligen inte kommer att se vissa av dessa människor igen och det är endå riktigt sköna människor.

Nej men God Natt

Kärlek till alla!


Dagens Citat: " Vem satte glad i gladiator, Markules
                            Vems storverk blir storteater, Markules
                            Vem är han, favoriten
                            Han är bäst, blir aldig sliten
                            Markules, Markules"

I am selected sex

Man skulle kunna tro att vara spelledig en dag skulle vara skönt men skenet bedrar. Tänkte så vanligt igår kväll att jag värkligen skulle sova ut denna morgon men vad händer?

Jo, vid kl 06,15 på morgonen så börjar det spelas finsk dansbandsmusik i extremt hög volym, jag ville döda någon, sedan när jag skulle soman om så kom en fluga som vägrade lämna mig. Det var på mig hela tiden, har aldrig kännt mig så antastad i hela mitt liv och det var trotts allt en fluga. Efter ca en halvtimme så försvann han/hon (antagligen en hona, så jävla tjatig). Men sedan vid 11, vad händer då? Jo, det där attans brandalarmet går igång som det gjort nu ett antal gången utan anldening och som alla vet så är ju inte brandalarm direkt diskreta, nej nej nej, det tjuter och tjuter från och till hela morgonen här och så försvann det och sedan kom det tillbaka och jag vaknar med ett tyck och har nu en extremt irriterande huvudvärk! Vill bara gå och gräva ner mig i något passande som jag inte kan komma på nu. 

 Har inte direkt heller haft det så roligt än så länge. varit till KONSUM men Jimmy men inte så mycket mer och han ska snart endå dra hem till Janne (trummisen) och lämna mig här helt ALONE! Okej, nu tar jag i, Urban är ju trotts alt här men endå. Jag bönade och bad att jag skulle få föja men men icke sa nicke, men det ska tydligen vara en grillkväll här senare idag vid vattet så vi får se vad som händet här ikväll. Kanske bara tar det lungt och läser min "Hänt Bild" (PATETISK!!!!!!)







Nej, men nu får det lov att bli bättre. Måste se från den ljusa sidan, vet dock inte hur eller vilken sida man ska leta på men snart så strålar väl solen starkare så jag ser vart jag ska vända mig. (Ohh så poetiskt)

Fick BTW väldigt fina blommor igår av snälla vänner:)

Fick fina rosa rosor av Gejbe (my BEST friend) & Sussane (my BEST friends mom) på våran 15.00 föreställning.
FIck fina röda rosor av Emma( my old classmate) & Judith ( my friend from last summer) på våran 19.00 föreställning.

Nu väntar jag bara på att Dannie ska komma, hon sa att hon skulle göra det så fort hennes mamma kommer hem, men man får hoppas att de har beställt biljetter eller gör det rätt snart för risken är rätt stor att det kan vara slutsålt.  Har varit det nu nästan alla föreställninger, så roligt när det går så bra och vi har nästan alltid haft bra publik som skrattat och applåderat på de rätta ställerna:)  GOOD

Kärlek till alla !

Dagens Citat " If someone don't belive in me, I can't belive in them" / Molly Ringwald

Mama Who Bore Me


Spring Awakening

Mama The Weeping



Fin musik, fin musikal...om ni får chans så se den.

"Set in late-nineteenth century Germany, it concerns teenagers who are discovering the inner and outer tumult of sexuality. "
Musikalen är baserad på den kontroversiell pjäsen av Frank Wedekind men samma namn. Pjäsen blev protat från Tyskland i början p.g.a. våldtäkt, onani, självmord och abort.
Det är en tragisk men vacker historia om kärlek, självkänsla, död, förtvivlan och mycket mer.
Låtar som "My Junk", "The Bitch of Living" och "I don't do sadness" fastnar lätt i huvudet och man nynnar på dem resten av dagen.

VackerVackerVackerVackerVackerVackerVackerVackerVackerVacker

Kärlek till alla!

Dagens Citat: "Storhet väcker avund, avund framkallar illvilja, illvilja föder lögner."

RSS 2.0