Fullt ös!!

Jubla inte för mycket nu! Jag är hemma men kommar att dra igen imorgon eller ja, idag. Jag har varit ledig nu i två dagar men det har inte direkt kännts som det! Mådde dåligt igår och vilade sen idag så tog jag det lungt sen ringde jag min lover Gabbe och gick till henne! Har ju inte träffat henne på EVIGHETER!! Miss you!! Men alltid lika kul att komma hem till henne. Sedan ringde ANna min andra lover och kom över. Vi blev extremt nördiga och satte oss vid youtube och kollade på young dracula tror jag det heter. VÄrldens skönaste barnprogram som går på barnkanalen (dömm mig inte!!).

Men iallfall jag bor just för tillfället i hälleforsnäs och spelar teater. Hade premiär i fredags och det gick superbra!! Hade en killerpremiärfest sen efteråt och somande inte förens vid sju på morgonen! Och inte ens i min säng(eller nja min säng i hälleforsnäs) utan i en säng hos ragnar tillsammans med Elin! HOn ville inte sova ensam.Klart är jag en bra vän och ställer upp att sova med henne!

Jag kan inte tacka ingela nog för att hon fick mig att vara med i kolhuset!
VÄRLDENS SKÖNASTE MÄNNISKOR DU NÅGONSIN KOMMER TRÄFFA!!
Men nu är det bara 14 föreställningar kvar att göra och jag vill inte att det ska ta slut! Det betyder att man inte kommer se människor igen kanske för alltid! Vissa ska ju inte vara med nästa år för att de ska plugga och flytta och bla bla bla! It sucks!
Jag är btw rätt trött just nu så ska nog gå och lägga mig nu om Christians vänner vill gå hem någon gång. Men det lär ju inte hända så jag lägger mig väl och läser en stund. Måste ju sova lite så jag orkar med föreställningen imorgon!
Men inget kan hindra mig från att ha kul och ge gärnet, inte ens dåligt sömn!
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1197593 GÅ IN OCH KOLLA!
Kärlek till alla!
Dagens Citat: " -It´s just because he´s your favorite child!
                            - Yes..."

Karma-Måste jag också göra en lista?!?

Okej, jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna detta som har hänt mig idag men det har hänt. Förmodligen så är det väl karma. I söndags när jag var ute med Anna på en lovley picknick så skulle vi sedan cylka hem till Anna. Jag var lite i mina egna tankar och tog en helt annan väg än Anna. Jag skulle sedan upp för en liten liten liten trottoarkant, men jag var tvungen att att klia mig och av ren instinkt så tog jag bort mina händer från styret och kitade mig. Under tiden då så har min cykel ändrat lite lite lite på riktiningen och jag kommer snätt vid trottoaren. Jag faller pladask och skrapar upp mitt knä. Då kännde jag det inte ens. Det var ju bara en liten skårma. Alltså ni skulle ha sett hur jävla cool jag var när jag snabbt hoppade upp igen. Men det blotta ögat kanske inte ser allt. Jag kommer sedan hem till Anna och upptäcker till min fasa att det var ett rätt "arvaligt" sår. Jag tvättade det lite lätt och cyklade sedan hem efter att jag och Anna varit coola och klippt ihop våran awesome video. KOmmer hem och ska senade gå och lägga mig då jag upptäcker att såret även gör ONT!!! Jag kan liksom inte "ligga" på det. Så inte mycket sömn den natten. SKulle sedan till kolhuset och repa teater och dans och ja, jag vet inte allt vad det är. Fick då nätt och fint plostra in mitt sår med gasminda och för att det inte skulle bli smutsigt! Let´s face it. Vi är i ett gammalt KOLHUS! Kol överallt!! Sedan idag så hända allt!!


Alltså den 1 juli is by far den värsta dagen.



Jag sover på vandrarhemmet vid kolhuset och bruket och vaknade vid halv sex på morgonen p.g.a. byggarbete. Kunde då INTE somna om och lade mig och läste lite Harry Potter (Hemligheternas kammare näst sista kapitlet) men lyckades vid halv 8 att somna om och kunde sova fram till 9. Gick sedan upp och klädde på mig och gick ner till kolhuset där Robert kommer vandrandes och låser upp åt mig. Haltande in så sätter jag mig vid ett bord och väntar vänligt in alla andra. Sedan börjar folk att droppa in och vi ska såklart börja dagen med att dansa. Som jag redan berättat och använd ett helt stycka till att förklara så hade jag ju såret på knät och kunde då inte böja så mycket på benet vilket man var tvungen att kunna, så jag satte mig ner för att kolla på dansen och ta in dansen i huvudet. Det gick ju som det gick. Sedan så hade vi SLAGSMÅLSTRÄNING!! SÅåååååå kul!!!!!! Ni borde prova det:)
Men innan det blev min tur att lära mig mina slag mot marcus (mowgli) så gick jag och handlade mat(2 frallor och en loka). När jag sedan ska gå ner för en slags järntrappa utanför kolhuset så hände det som inte fick hända. Jag var lite handikappat och fick gå ner extremt konstigt och då missar jag ett trappsteg och faller ner ner ner ner ner för trappen och har nu ett STORT blåmärke på aset!!! Inte skönt. Jag rekomenderar det ICKE!! Kommer inhaltande i salen och sätter mig med ännu mer smärta och såklart så är det en låg hylla bakom mig som jag dunkar in huvudet i!! AJAJAJA ännu mer!!  Kom igenm, nu måste det räcka!! Tillslut är det mig tur att slåss och jag och Marcus står och slåss och så finns det ett steg där jag ska blockera honom men min högra arm. Tim och Anton (stuntmännen) sa till oss att slå med den"mjuka" delen på armen för att inte få ont. I tron om att jag faktiskt gör det så gör det bara ondare och ondare i armen. Visar sig tillslut att jag har slagit fel. Så nu har jag ett blåmärke på armen. När jag var klar igen så skulle jag sätta mig ner och vila lite och såklart!! SÄtter jag mig på samma ställe och slår i huvudet IGEN!!!


SÅ vad har vi nu?
Ett äckligt sår på knät som gör det rätt så orörligt.
Ett STORT blåmärke på aset som gör att jag får lite ont att sätta mig ner.
Ett slag i bakhuvuet som gav mig lite huvudvärk.
Ett blåbärke på armen som gör lite ont om man lutar sig mot det eller liknande
Ett till slag i bakhuvudet som gav mig lite huvudvärk.



Sådär. Detta var min dag!! Jag ville åka ambulans hem men fick ta tåget istället och det var bara två vagnar och gammal så jag och Ida fick tränga in oss på obekvöma platser.

Slut på dagen!! Eller ja allt det onda. Bortsätt från den avslappnande duschen som inte vart så avslappnad p.g.a. mitt härliga sår. Skulle kuna lägga upp en bild på såret men det är för äckligt. SÅ här!!HÄr är en bild där jag skriker ut all min smärta!!

Kärlek till alla!!

Dagens CItat: " Life is a bitch, until you die"

RSS 2.0